direct
reserveren

Bestelwagens

Incl. 150km vrij. Vanaf € 53 p/dag

AB KerstDeals

Maar liefst 4 aanbiedingen…

direct
reserveren

6-9 Personenbus

Ideaal voor grote(re) groepen

direct
reserveren

Personenauto's

200 km per dag vrij. Vanaf € 48 p/dag

AB Autoverhuur Haarlem

Zondag­Aanbieding, incl. 100 km vrij

Klik hier voor ons voordelige tarief als je alleen op zondag een auto nodig hebt

Wat te doen bij schade of pech?

Krijgt u tijdens de huurperiode te maken met (ernstige) schade aan de huurauto door een aanrijding met een ander voertuig, inbraak of vandalisme?

lees verder

Borg? Hoe zit dat eigenlijk?

Bij het huren van een auto of bestel­­wagen is borg van toepassing. De borg kunt u alleen met een pin­­betaling voldoen bij ons aan de balie, bij het ophalen of reserveren van uw huur­auto.

meer informatie

AB Verhuis­service

Gaat u verhuizen en huurt u bij ons een bus of vrachtwagen? Dan is het goed te weten dat u bij ons ook verhuisspullen kunt huren! Denk hierbij aan verhuisdekens, steekkar, dozen enz enz.

lees verder

Van A naar B pas

Met de Van A naar B pas blijft u mobiel in deze dure tijden. U huurt met korting wanneer u een auto nodig heeft. De auto wordt geheel kosteloos bij u voor de deur gezet en opgehaald

meer informatie

AB Autoverhuur Haarlem

AB Short Lease

Met de short-lease van AB Autoverhuur investeert u uitsluitend in mobiliteit op momenten dat u de auto(‘s) werkelijk nodig heeft. U raakt dus nooit opgezadeld met een stilstaand wagenpark. Geen nut, geen lease, geen kosten.

meer informatie

Elektrisch rijden

Steeds meer auto's zijn elektrisch. Ook AB Autoverhuur investeert in deze vorm van mobiliteit. Op ons hoofdkantoor in de Waarderpolder is inmiddels zelfs een oplaadpunt geïnstalleerd.
Ons voornemen is om het wagenpark steeds meer uit te breiden met elektrische auto's. Neem voor meer informatie contact met ons op.

meer informatie

AB Autoverhuur Haarlem
AB Autoverhuur Haarlem

Voordelige tarieven

AB Autoverhuur verhuurt voertuigen aan particulieren en bedrijven in Haarlem en omstreken. Huur nu een voertuig tegen scherpe tarieven, bel (023) 53 11 888.

meer informatie

AB Autoverhuur Haarlem

Reserveren

Reserveer direct uw voertuig naar keuze. Rijd gegarandeerd weg in uw voertuig op de gewenste dag. Reserveer vandaag nog en wij nemen contact met u op!

reserveer nu

AB Autoverhuur Haarlem

Contact

Heeft u vragen of suggesties? Neem dan gerust contact op met AB Autoverhuur. Wij zijn bereikbaar van ma t/m vrij tussen 8.00 en 17.00 uur of per e-mail.

neem contact op

Mooie woorden van onze klanten: